Povestea VIPS

Gama VIPS este raspunsul complet la intrebarea:  „Cum pot sa obtin in continuare satisfactia pe care mi-o ofera fumatul, dar sa evit problemele de sanatate pentru mine si cei din jur si sa nu mai am probleme cu interdictiile de folosire?”

VIPS este rezultatul unei munci asidue de gasire a celor mai bune formule in laboratoarele pariziene de profil. Zi de zi, combinam tehnologia tigarilor electronice, ale caror vapori inlocuiesc fumul aspru de tigara clasica, cu aromele rafinate de catre artizanii francezi, pentru a te desfata in lumea brandului VIPS. O lume in care catifelatul se intalneste cu gustul de mirodenie, dulcele cu acrisorul,  in combinatii deosebite si aduse la perfectiune de catre cei mai mari specialisti din domeniu. O lume in care fiecare clipa e un prilej de delectare, de relaxare, de evadare din cotidian.

Lumea VIPS se afla insa peste tot, datorita faptului ca tehnologia cu vapori  inlatura efectele negative ale fumatului pasiv, iar uzul sau nu este interzis. Nimic nu te mai impiedica sa incerci zilnic si peste tot sortimentul tau preferat, indiferent ca esti la serviciu, acasa alaturi de cei dragi, sau in spatii publice. Iar tu vei fi mult mai sanatos, intrucat vaporii care raspandesc aromele VIPS nu contin principalele substante toxice asociate cu fumatul clasic.

 

 

Promisiunea VIPS este de a imbunatati permanent produsele sale, pentru a oferi clientilor sai tot ce este mai bun, pentru a satisface principalele preocuparile ale clientilor: placere, sanatate, calitate.  

Soft

Aromele VIPS sunt perfect balansate, lasand in cerul gurii un gust unic, pur si foarte placut. Odata ce inspiri vaporii produsi de aceste lichide, orice alta experienta anterioara ti se va părea inferioara.  Nu mai intalnesti gustul de chimicale din lichidele frecvent intalnite pe piata, dispare si senzatia de “arsura” din cerul gurii, lasand locul aromelor naturale fine, persistente si placute, care în loc sa-ti atace papilele gustative, le mangaie cu fiecare trecere. Modul in care este alcatuit fiecare lichid din gama ajuta la obtinerea unui efect pe care numai aromele premium reusesc sa-l atinga:  prima trecere lasa o impresie puternica de aroma dominanta (tabac, fruct sau mix, dupa caz), urmata de note subtile si delicate care potenteaza gustul initial. Astfel, VIPS iti creeaza acea senzatie pe care numai vinurile bune o lasa, de buchet de gusturi care se complimenteaza unul pe altul si creeaza un tot unitar. Un gust complex, persistent, dar fin, cum numai artizanii francezi din spatele acestui produs puteau crea.

 

Clean

VIPS este un produs „curat” din toate punctele de vedere. Datorita faptului ca se emana vapori in urma utilizarii, și nu fum, ca la tigarile clasice, aceste lichide prezinta foarte multe avantaje pentru consumatorii lor. Astfel, VIPS nu contine gudron, monoxid de carbon, diacetil, parabeni  sau alte substante cancerigene si toxice degajate in urma arderii tutunului si a hartiei de tigara, lucru care il face mult mai sanatos. Dar nu numai consumatorul se va simti mai bine, ci si toti cei din jurul sau: familie, prieteni, colegi. Fumatul pasiv nu mai e o problema, intrucat vaporii produsi dupa consumarea lichidelor noastre nu persista in aer, spre deosebire de particulele de scrum care se depun peste tot. Odata cu fumatul pasiv dispare si mirosul persistent al fumului de tigara, care de regula se raspandeste peste tot prin casa si se impregneaza in haine, din cauza acelorasi particule de scrum. VIPS iti ofera toate avantajele noii tehnologii de fumat electronic, fara dezavantajele fumatului clasic.

 

French

Sunt anumite lucruri pe care numai francezii stiu sa le realizeze la nivel de excelenta. Bijuteriile cele mai frumoase din lume, parfumurile cele mai ametitoare, mancarurile cele mai delicioase. Toate produsele ce necesita atentie la detalii, un simt al esteticului, o intelegere intima a puzzle-ului complicat in care se combina fiecare aroma, culoare, gust, de regula provin din Franta. Acesta este si cazul lichidului pe care il veti gasi in fiecare cutiuta VIPS, de productie exclusiv din Franta, realizat fiind de cei mai buni specialisti din domeniu. Calitatea se oglindeste si in ingredientele folosite, care se supun celor mai stricte standarde de productie existente in Uniunea Europeană. Astfel, spre deosebire de majoritatea produselor de pe piata, lichidele VIPS nu contin apa, lucru care le face mai pure, si le ofera un gust intens si nealterat. Retetele care stau la baza fiecarui sortiment au in compozitie arome certificate de origine alimentara, iar nicotina are un procent ridicat de puritate (99.5%)- ingrediente a caror folosire este obligatorie pentru orice produs supus aprobarii Agence National de Santé et du Médicament.